Grupul PPC incepe anul in forta: profitabilitate in crestere in T1 si apreciere importanta pe Bursa din Atena3Foto© realitatea.net

Grupul PPC incepe anul in forta: profitabilitate in crestere in T1 si apreciere importanta pe Bursa din Atena

, 6 știri, 12 vizualizări

Totodată, profitul înainte de taxe a revenit pe plus și s-a ridicat, în primele trei luni, la 73,3 milioane Euro, comparativ cu un rezultat de -30,3 milioane Euro în T1 2022. Prin urmare, Grupul PPC a înregistrat profit net de 51,1 milioane Euro, în T1 2023, față de o pierdere netă de 185,7 milioane Euro în T1 2022.

Totodată, acțiunile PPC, listate pe Bursa din Atena, au avut o evoluție importantă în luna mai, una dintre cele mai dinamice ale grupului din ultima perioadă. Cu volume de tranzacționare semnificative și un avans record al cotaței de peste 20% în ultima săptămână, capitalizarea actuală de piață a PPC a ajuns la 3,77 miliarde de euro, compania aflându-se pe locul 7 în FTSE 25 al Bursei din Atena.

Georgios Stassis, Președinte și CEO al Grupului PPC: "Rezultatele financiare înregistrate în primele luni ale anului reiterează traiectoria ascendentă a Grupului PPC.