Guvernul a alocat 476,5 milioane de lei pentru acoperirea unor cheltuieli din 105 unități administrativ-teritoriale5Foto© puterea.ro

Guvernul a alocat 476,5 milioane de lei pentru acoperirea unor cheltuieli din 105 unități administrativ-teritoriale

, 7 știri, 30 vizualizări

Guvernul a aprobat, vineri, alocarea a 476,5 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru acoperirea unor cheltuieli în 105 unități administrativ-teritoriale.

"Hotărârea privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru unele unități administrativ-teritoriale a fost aprobată în prima parte a ședinței de astăzi a Guvernului. Prin acest act normativ s-a alocat suma de 476,5 milioane de lei (...) la solicitarea unor unități administrativ-teritoriale. Vor beneficia de finanțare 105 unități administrativ-teritoriale din toate județele", informează Executivul într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Fondurile se alocă pentru acoperirea costurilor serviciilor de asistență socială și de protecție a copiilor, pentru plata unor datorii legate de serviciile de termoficare și a unor cheltuieli ale proiectelor comunităților locale.