Guvernul îl propune pe Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei, ca nou membru CNA© paginademedia.ro

Guvernul îl propune pe Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei, ca nou membru CNA

, 6 știri, 0 vizualizări

Plenul Parlamentului se reunește, marți, pentru numirea unor noi membri în Consiliul de administrație al Băncii Naționale a României, în Consiliul Național al Audiovizualului și în Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară.

Fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, este propunerea Guvernului pentru funcția de membru titular în Consiliu Național al Audiovizualului. Fostul deputat Georgică Severin a fost propus din partea PSD, iar Daniela Bârsan, consilier prezidențial, din partea Președinției. PNL a propus-o pe Oana Simona Dincă.

Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române este propunerea Guvernului pentru postul de membru titular în CNA, în timp ce Lucian Dindirică și Georgică Severin sunt propunerile grupulul PSD din Senat. Grupul PNL a propus-o pe Oana Simona Dincă. La Camera Deputaților, grupul PSD a propus-o pe Monica Gubernat, în timp ce grupul parlamentar UDMR a propus-o pe Boros Orsolya Eva. Din partea președintelui României, a fost propusă Daniela Bârsan, consilier prezidențial la departamentul de comunicare.