Hailey Bieber este însărcinată! Ipostaze emoționante cu fostul model și Justin Bieber6Foto© observatornews.ro

Hailey Bieber este însărcinată! Ipostaze emoționante cu fostul model și Justin Bieber

, 7 știri, 21 vizualizări

Hailey și Justin Bieber sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni pentru prima dată părinți! Fanii cuplului celebru așteptau de multă vreme această veste, iar ea a fost dată într-un mod unic. Cei doi sunt împreună din 2018, iar relația lor a stârnit multe controverse. Hailey Bieber a anunțat că este însărcinată în șase luni, iar vedeta de 27 de ani a apărut cu burtica de gravidă la vedere! Imaginile au emoționat tot internetul.

Hailey și Justin Bieber trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din 2018 sunt căsătoriți. Relația lor a stârnit numeroase controverse din cauza relației de lungă durată pe care artistul a avut-o cu Selena Gomez. Mulți așteptau cu sufletul la gură ca mariajul lor să evolueze și să apară pe lume primul copil, deși în ultima vreme se zvonea că s-au despărțit. Iată că lucrurile merg ca pe roate între cei doi, iar modelul de 27 de ani a dat vestea cea mare. Hailey Bieber este însărcinată în 6 luni!

Vedeta internațională și celebrul cântăreț au realizat o ședință foto, ea a purtat o rochie albă dantelată și semitransparentă, arătându-și burtica de gravidă. În unele imagini, Justin Bieber își fotografiază soția, imaginile emoționând o lume întreagă. Cei doi sunt cu zâmbetul pe buze, fericiți că au fost binecuvântați cu o asemenea minuni. Momentan, cei doi nu au oferit mai multe detalii momentan despre bebelușul ce urmează să vină pe lume.