Horoscop 11 mai 2021! Taurii vor avea parte de noi surprize3Foto© cancan.ro

Horoscop 11 mai 2021! Taurii vor avea parte de noi surprize

, 7 știri, 56 vizualizări

Astăzi are loc Lună Nouă în zodia Taur, moment în care Soarele și Luna își dau mâna, anunțând astfel noi începuturi pentru fiecare semn zodiacal. Tema principală a lunației este legată de bani, iubire, confort, valori materiale și resurse personale, deci aceste semințe le putem planta și noi acum, iar roadele se anunță bogate, însă trebuie să avem răbdare, căci Taurului nu-i place graba

Berbecii se bucură de Luna Nouă din Taur chiar în sectorul financiar și le promite oportunități de creștere și stabilizare a veniturilor. Este ocazia perfectă ca nativii să-și exprime talentele, să găsească o modalitate prin care să și le monetizeze, mai ales cei care lucrează pe cont propriu.

Totodată, pentru cei care sunt angajați, susținerea lui Pluto din sectorul carierei poate veni cu noi oferte profesionale care să le aducă îmbunătățirea situației financiare. Berbecii trebuie să se folosească de resursele lor personale pentru a crește. Lunația promite, pe de altă parte, și echilibrarea vieții sentimentale. Atenție la lăcomie, care poate conduce în cealaltă extremă.