Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 iulie 2024. Ce îi așteaptă pe nativi© romaniatv.net

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 iulie 2024. Ce îi așteaptă pe nativi

, 11 știri, 14 vizualizări

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 iulie 2024. Astrele vin cu vești surprinzătoare pentru unii nativi fie că este vorba de sănătate, carieră sau dragoste. Fiecare semn zodiacal va simți energii diferite și va trebui să fie pregătit să le gestioneze.

Apar nemulțumiri în plan partenerial, dialoguri în contradictoriu, șicane puse la cale de un soț, de un colaborator sau de un rival; ședințe, negocieri, audieri, întâlniri cu scopul de a se găsi soluția unei probleme spinoase care evoluează anapoda. Berbecii vor fi refractari la tot ceea ce li se va propune și, din dorința de a demonstra că au dreptate sau că ei sunt cei lezați, vor scăpa din vedere șansa de a rezolva chestiunea onest. Compromisul nu va fi o soluție.

Unele persoane vor deveni hipersensibile, „nu-și vor găsi locul”, nu vor avea spor în activitățile curente, vor proceda greșit în situațiile de rutină, ceea ce va fi un indiciu al incapacității lor de a se organiza, de a se controla, de a se concentra ori de a evalua rapid și corect o situație de viață personală sau profesională. Erorile de la locul de muncă pot atrage discuții neplăcute, atenționări, critici, observații și comentarii care, la rândul lor, îi vor afecta pe cei născuți în zodia Taurului.