Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 17 - 23 august 20248Foto© romaniatv.net

Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 17 - 23 august 2024

, 18 știri, 22 vizualizări

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 17 – 23 august 2024, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac.

În ziua de 17 august, posibil blocaj într-o relație partenerială care trece prin momente dificile sau imposibilitatea obiectivă de a întreprinde ceva concret (dialoguri, consultări, oferte) care să permită reluarea normală a unui parteneriat.

Între 18 august, după ora 0:45′, și începutul zilei de 20 august, cele două sectoare ale banilor și bunurilor obținute în varii condiții (muncă și, respectiv, salarizare, pensie, indemnizații, burse și avantaje venite de la o persoană sau de la o instituție – sponsorizări, finanțări, împrumuturi) vor funcționa sub influența intensă a Lunii Pline în Vărsător, din 19 august, care va crea un culoar astral favorabil demersurilor energice ori ipostazelor și circumstanțelor favorabile rezolvării unor situații încurcate; surprize sau precipitare a evenimentelor.