Hubert Hurkacz, campion la Shanghai2Foto© sport.hotnews.ro

Hubert Hurkacz, campion la Shanghai

, 5 știri, 9 vizualizări

Hubert Hurkacz și-a trecut duminică numele pe lista câștigătorilor de trofee Masters 1.000 în acest sezon. Polonezul l-a învins într-o finală cu răsturnări de situație pe rusul Andrey Rublev cu cu 6-3, 3-6, 7-6 (8) . „Nu am fost surprins de nivelul la care a jucat Hubi, e un jucător foarte mare și e foarte greu de învins.

Ne întâlnisem de patru ori în trecut, e cineva în fața căruia poți pierde repede pentru că servește extrem de bine. Am văzut asta și acum, a servit ireal. Uneori lovește cu toată puterea sa de pe fundul terenului și e dificil să poți face ceva. În plus, s-a mișcat foarte bine, astfel că nu e ușor să reușești lovituri direct câștigătoare", a rezumat partida Andreiy Rublev.

Rusul a avut câteva momente în care și-a pierdut cumpătul în timpul meciului, dar spune că a fost capabil să gestioneze perioadele dificile. „Am avut câteva momente rele, dar am ieșit din ele și poate de aceea am reușit să câștig setul al doilea și să am șanse în cel de-al treilea. Totul s-a decis la detalii, iar atunci când am fost aproape, Hubi a servit extraordinar, nu am avut nimci de făcut", a explicat Rublev.