Ianis Hagi, descris într-un singur cuvânt de scoțieni după ce a fost înger și demon pentru Rangers7Foto1Video© cotidianul.ro

Ianis Hagi, descris într-un singur cuvânt de scoțieni după ce a fost înger și demon pentru Rangers

, 8 știri, 41 vizualizări

Ianis a revenit la echipă imediat ce a acceptat să semneze documentul prin care renunța la clauza automată de mărire a salariului cu 7000 de euro în cazul în care ar fi evoluat în 100 de meciuri pentru Rangers.

Așa încât, odată acceptată cererea scoțienilor, Hagi junior a avut parte de meciul 100, pentru că jucase exact de 99 de ori în tricoul alb-albastru. Intrarea sa pe teren la începutul reprizei secunde a fost salutată cu urale de fanii aflați în tribunele de pe Ibrox Park la meciul de campionat cu Saint Johnstone.

Evident, internaționalul român era dornic să dea cât mai mult, să arate că își merită locul și s-a implicat foarte mult în joc, dând câteva pase magistrale. Cea din minutul 58 a fost chiar decisivă pentru majorarea la 2-0 a avantajului luat de Rangers în prima parte. Părea că totul merge excelent, dar excesul de adrenalină avea să îl coste scump și să ruineze toată munca depusă.