Imagini compromițătoare cu Nelu Tătaru. Fostul ministru al Sănătății, surprins numărând banii primiți din șpăgi13Foto© realitatea.net

Imagini compromițătoare cu Nelu Tătaru. Fostul ministru al Sănătății, surprins numărând banii primiți din șpăgi

, 28 știri, 16 vizualizări

Nelu Tătaru a fost surprins în timp ce lua mită. Fotografia cu fostul ministru al Sănătății a ajuns în mediul online. Asta, în timp ce astăzi, 14 octombrie, el a mers în Parlament, unde și-a susținut nevinovăția. Mai mult, avocata acestuia a lansat acuzații grave, spunând că Nelu știa că este înregistrat, oferind detalii legate de prezența unor „bărbați cu ochii albaștri”.

Recent, în spațiul public a apărut o nouă imagine cu Nelu Tătaru. În poză, acesta număra banii primiți din șpăgi, iar aceasta este parte din dosarul care a ajuns la Parlament. Fostul ministru al Sănătății ar fi luat mită de la pacienți. 47 dintre ei au dat mărturii în acest sens, iar 4 sunt investigatori sub acoperire.

Aceștia l-au înregistrat pe Nelu Tătaru, care, pe lângă bani, găini și ouă, ar fi luat și sticle de șampanie. Mai mult, în dosar sunt interceptări la dosar, în care acesta pare că refuză mita, dar nu în mod direct. Nelu le spune pacienților că nu trebuie să ofere sume de bani, dar la final ia acei bani.

Am venit...na... haideți să... era de așteptat
Nelu Tătaru,
Percheziții de opt ore în cabinetul lui Nelu Tătaru. Ce au găsit…
Le urez succes. Dumneavoastră puteți înțelege orice
Nelu Tătaru,
Percheziții de opt ore în cabinetul lui Nelu Tătaru. Ce au găsit…
Nu au ce sa gasesasca anchetatorii acolo
Nelu Tătaru,
Perchezitii DNA la cabinetul lui Nelu Tataru din Husi! Procurorii DNA…