Imagini cu apartamentul în care locuiește Salman Khan. Iubitul Iuliei Vântur trăiește într-o casă modestă4Foto© bzi.ro

Imagini cu apartamentul în care locuiește Salman Khan. Iubitul Iuliei Vântur trăiește într-o casă modestă

, 5 știri, 23 vizualizări

Salman Khan, unul dintre cel mai bine cotați actori din India, locuiește într-un apartament modest în Mumbai, chiar dacă are o avere impresionantă. Starul de la Bollywood, cunoscut pentru simplitatea sa, nu investește în proprietăți luxoase, preferând un stil de viață lipsit de opulență. Galaxy Apartments, situat în cartierul Bandra din Mumbai, este locuința lui de mulți ani, pe care a ales-o din dragoste pentru părinții săi, care locuiesc la etajul superior.

Deși ocupă primul loc în inimile multor fani, în topurile financiare, Salman Khan a fost clasat pe locul 3 pe lista Forbes India a celor mai bogate celebrități indiene în 2019. Cu toate acestea, averea sa netă depășește 347 de milioane de dolari în 2024, conform Playtech.ro.

Relația sa de lungă durată cu Iulia Vântur este un alt aspect important al vieții sale. Iulia a renunțat la viața din România pentru a fi alături de Salman Khan și nu a regretat acest pas. În India, cariera ei a prins aripi, devenind cântăreață, dansatoare și actriță.