Imagini cu Dacia Bigster, cel mai mare și mai scump model. Ce opțiuni are8Foto1Video© realitatea.net

Imagini cu Dacia Bigster, cel mai mare și mai scump model. Ce opțiuni are

, 11 știri, 32 vizualizări

Dacia a lansat pe piață o nouă mașină! Este cel mai scump model din istoria mărcii și este denumit „fratele mai mare” al lui Duster. Bigster vine la pachet cu motorizări noi, cu mult spațiu la interior și opțiuni pe care nu le vezi la orice autoturism. Acest model a fost prezentat drept concept în anul 2021 și urmează să ajungă la clienți anul următor.

A apărut noul model de SUV produs de Dacia la Mioveni. Este vorba despre Bigster, „fratele mai mare” al lui Duster. Este cu 23 de cm mai lung decât Duster 3, are motorizări noi, opțiuni noi și mai mult spațiu în interior. Este un SUV de clasa C, care va ajunge la clienți începând din 2025. Încă din 2021, experții de la Dacia au gândit acest model, iar recent l-au prezentat oficial. Compania nu a dat detalii exacte despre costul unei astfel de mașini, însă prețurile ar porni de la circa 25.000 de euro și ar trece de 30.000 de euro la variantele hibride, care au dotări maxime, scrie hotnews.ro

Dacia îi anunță pe cei interesați că acest nou model are un spațiu interior mult mai mare față de alte modele. Dacia Bigster are 4,57 m lungime, fiind o mașină mare. Duster are 4,34 m lungime, Logan are 4,39 m, Sandero are 4,10 m, iar Jogger are 4,55 m lungime.