Imagini fabuloase de la nunta Prințului Hussein al Iordaniei cu Rajwa, o arhitectă de 29 de ani10Foto© observatornews.ro

Imagini fabuloase de la nunta Prințului Hussein al Iordaniei cu Rajwa, o arhitectă de 29 de ani

, 10 știri, 38 vizualizări

William și Kate se numără printre membrii familiilor regale din toată lumea prezenți la nunta prințului moștenitor Hussein (28 de ani) cu arhitecta Rajwa Al Saif (29 de ani).

Ceremonia va avea loc în cursul zilei de joi la Palatul Zahran, același loc ales de tatăl prințului moștenitor, Regele Abdullah al II-lea, și de bunicul său, regretatul rege Hussein, pentru a se căsători, potrivit Agerpres. Călătoria cuplului princiar britanic în Iordania nu a fost anunțată în avans, iar sosirea lor a fost confirmată de presa de stat iordaniană cu câteva ore înainte de începerea ceremoniei de la palat.

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, și mai mulți membri ai familiilor regale din întreaga lume și-au anunțat participarea, printre aceștia numărându-se regele și regina Țărilor de Jos. Celebrările au început săptămâna trecută cu o petrecere cu henna pentru mireasă, găzduită de către Regina Rania a Iordaniei, la care au participat câteva sute de femei.