Incendiu de vegetație lângă Autostrada Soarelui. Circulație oprită pe autostrada și pe calea ferată6Foto© stirileprotv.ro

Incendiu de vegetație lângă Autostrada Soarelui. Circulație oprită pe autostrada și pe calea ferată

, 13 știri, 8 vizualizări

Un incediu de vegetație a izbunic în apropierea Autostrăzii Soarelui (A2), la kilometrul 35. Polițiștii au intervenit și au oprit circulația pe ambele sensuri de mers, iar traficul a fost deviat prin Fundulea respectiv Brănești.

„Un incendiu de vegetație se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 34, în zona localității Fundulea, județul Călărași. Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin orașul Fundulea. De asemenea, circulația este oprită și pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km.23, prin localitatea Brănești”, a transmis Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Romîne.

Pomierii acționează acum pentru a stinge incendiu, astfel că traficul este deviat.

În plus, din cauza acestui incediu de vegetație, și circulația feroviară din apropierea Auostrăzii Soarelui a fost întreruptă, pe magistrala 800 București - Constanța.