Incendiu la bordul navei Princess Mariam, în rada portului Sulina. Echipajul, 16 oameni, a refuzat să coboare de pe vapor6Foto© realitatea.net

Incendiu la bordul navei Princess Mariam, în rada portului Sulina. Echipajul, 16 oameni, a refuzat să coboare de pe vapor

, 6 știri, 15 vizualizări

„În cursul zilei de 01.03.2024, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată să intervină la nava Princess Mariam, aflata în rada portului Sulina, deoarece a fost raportat un incendiu la bord, în sala motoarelor. La bordul navei Princess Mariam, sub pavilion Sierra Leone, se află echipajul format din 16 persoane”, a transmis, sâmbătă, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

Sursa citată a precizat că Nava SAR APOLLO, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, s-a îndreptat spre nava Princess Mariam, pentru a acorda ajutor și pentru a prelua cele 16 persoane ale echipajului.

Sar APOLLO a stat în asistență până la ora 23:00, când Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a dispus întoarcerea acesteia la bază, a mai transmis sursa citată.