Incendiu la o hală din Parcul Tetarom din Cluj-Napoca18Foto2Video© libertatea.ro

Incendiu la o hală din Parcul Tetarom din Cluj-Napoca

, 26 știri, 37 vizualizări

Un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit marți dimineața în Parcul industrial Tetarom din Cluj-Napoca. "Incendiu la o hală din Parcul Tetarom din municipiul Cluj-Napoca, Tăietura Turcului. Intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment.

Hala are o suprafață de aproximativ 600 mp, iar înăuntru funcționează mai mulți operatori economici cu funcțiuni multiple", informează ISU Cluj. Locuitorii din zonă au primit mesaje de avertizare prin RO-ALERT privind incendiul și degajările mari de fum, fiind sfătuiți să rămână în case și să închidă geamurile.

"Nu sunt informații până acum referitoare la existența unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj RO-ALERT privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca și localitatea Baciu", mai informează ISU Cluj. AGERPRES/ (AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)