Incendiu la un liceu din Bacău după ce câți copii s-au jucat cu focul. Peste 260 de elevi și profesori au fost evacuați2Foto© observatornews.ro

Incendiu la un liceu din Bacău după ce câți copii s-au jucat cu focul. Peste 260 de elevi și profesori au fost evacuați

, 6 știri, 14 vizualizări

Un incendiu s-a produs, vineri dimineața, într-o sală de curs de la Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuță” din localitatea Podul Turcului, județul Bacău. Peste 266 de persoane – 248 de elevi, 15 profesori și trei cadre auxiliare –  au fost evacuate din clădire.

Până la sosirea pompierilor, focul a fost stins de profesori. Ulterior, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de jocul unor copii cu focul.

”În cursul acestei dimineți, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în localitatea Podul Turcului, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, care anunța producerea unui incendiu la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuță. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul era lichidat de către cadrele didactice. Acesta s-a manifestat într-o sală de clasă, la nivelul unei planșe de polistiren”, a anunțat ISU Bacău.