Începând de luni va începe încărcarea cardurilor de alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei3Foto© hotnews.ro

Începând de luni va începe încărcarea cardurilor de alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei

, 9 știri, 48 vizualizări

Încărcarea cardurilor pentru alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei va începe luni, pentru un număr de aproximativ 2,6 milioane beneficiari eligibili, a anunțat, duminică, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

„De mâine, 15 aprilie, începe încărcarea cardurilor de alimente (tichete sociale) cu o nouă tranșă de 250 lei pentru un număr de aproximativ 2,6 milioane de beneficiari eligibili. Procesul de încărcare a cardurilor se va desfășura în perioada 15-25 aprilie 2024”, a scris Câciu pe pagina sa de Facebook.

Beneficiarii acestui sprijin acordat de Guvern sunt: persoanele - copii și adulți - încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri lunare proprii realizate sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei; familiile cu cel puțin doi copii în întreținere ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale 675 lei; familiile monoparentale ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 675 lei; familiile și persoanele singure care au stabilit dreptul la ajutorul de incluziune, în condițiile Legii nr.