Începe programul Casa Verde Fotovoltaice pentru persoane fizice. Când pot depune proiecte și bisericile7Foto2Video© stirileprotv.ro

Începe programul Casa Verde Fotovoltaice pentru persoane fizice. Când pot depune proiecte și bisericile

, 10 știri, 23 vizualizări

Administrația Fondului pentru Mediu demarează sesiunea de finanțare pentru înscrierea solicitanților persoane fizice în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică. Programul are drept scop acoperirea necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională. Înscrierea în program poate și făcută începând cu data de 19 mai 2023, ora 10:00, și până la data de 26 iunie 2023, ora 23:59, prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție pe site-ul www.afm.ro.

Programul Case Verde Fotovoltaice poate fi accesat, de asemenea, de unitățile de cult. Reprezentanții bisricilor se vor putea înscrie în program în perioada 27 iunie 2023, ora 10:00 – 29 iunie 2023, ora 23:59.

“Având în vedere importanța programului din punct de vedere al politicilor de protecție a mediului și interesul major manifestat de către cetățeni, Administrația Fondului pentru Mediu a depus toate eforturile pentru simplificarea accesului persoanelor fizice la Program, prin elaborarea unei noi aplicații informatice.