Închisoare pe viață pentru criminalul din Bascov care și-a omorât părinții, sora, fratele și nepoata7Foto1Video© libertatea.ro

Închisoare pe viață pentru criminalul din Bascov care și-a omorât părinții, sora, fratele și nepoata

, 7 știri, 118 vizualizări

Nenorocirea s-a petrecut pe 12 august 2022, în localitatea Bascov din Argeș. O familie întreagă a fost distrusă într-o fracțiune de secundă de un individ de 53 de ani, care și-a măcelărit părinții, fratele, sora și nepoata de doar cinci ani. În momentul grozăviei, acasă erau cei doi frați ai principalului suspect, părinții lor și nepoata de cinci ani.

Criminalul, cunoscut cu afecțiuni psihice, ar fi văzut negru în fața ochilor: i-a atacat furibund și i-a atacat cu pietre și un ciocan. Nu s-a oprit până când cei cinci au rămas fără suflare, prăbușiți în locuință. Imediat după fapta teribilă, individul a fugit din casă și s-a ascuns în grădina din spatele casei.

Cumnatul său a făcut descoperirea șocantă când s-a întors de la serviciu. Tot el a sunat la 112 și a anunțat autoritățile despre masacru. Sora suspectului era asistentă la Spitalul Militar din Pitești, iar soțul, cel care a descoperit scenele sângeroase, este medic la Spitalul Militar - general care se pensionase în urmă cu două luni.