Închisoare pe viată pentru șoferii care conduc băuți sau drogați și fac accidente mortale! Legea Anastasia a trecut de Senat7Foto© realitatea.net

Închisoare pe viată pentru șoferii care conduc băuți sau drogați și fac accidente mortale! Legea Anastasia a trecut de Senat

, 10 știri, 53 vizualizări

Senatorul PSD Robert Cazanciuc anunță că legea Anastasia a trecut de Senat. Legea presupune ca șoferii care fac accidente mortale după ce au consumat alcool sau droguri să meargă la închisoare pe viață.

„Legea Anastasia a trecut de Senat, cu vot unanim! Am inițiat această lege ca răspuns al Parlamentului la revolta publică, la revolta oamenilor îndurerați atunci când văd că le mor semenii, iar vinovații se urcă din nou la volan liberi să producă noi accidente rutiere.

Îmi doresc ca și deputații să dezbată și să adopte cu celeritate această modificare a Codului Penal, în condițiile în care, de când am reinițiat acest proiect legislativ, crimele continuă să fie produse pe drumuri de oameni inconștienți care se urcă la volan beți sau drogați ori fără permis.