Incident grav pe brațul Chilia: o barjă din Ucraina a scufundat un vas al Poliției Române de Frontieră | Un polițist a fost rănit4Foto1Video© romaniatv.net

Incident grav pe brațul Chilia: o barjă din Ucraina a scufundat un vas al Poliției Române de Frontieră | Un polițist a fost rănit

, 6 știri, 56 vizualizări

Oamenii spun că barja ucraineană, scăpată de sub control, în derivă a luat la rând: pontonul de pasageri, alte pontone mai mici (private) și pontonul Poliției de Frontieră, unde era, printre altele, și o ambarcațiune militară care a fost băgată efectiv sub ponton.

Un polițist aflat în timpul serviciului, pe pontonul lovit de barjă, a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Un convoi format dintr-un împingător și o barjă a lovit un ponton al Poliției de Frontieră și o ambarcațiune a noastră și alt ponton al unei societăți comerciale. Au fost produse avarii pontonului și ambarcațiunii. De asemenea, un polițist de frontieră, aflat pe ponton, a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul județean Tulcea pentru investigații suplimentare”, spune Garda de Coastă.