Înecate într-un baraj de pe râul Olt4Foto© realitatea.net

Înecate într-un baraj de pe râul Olt

, 7 știri, 38 vizualizări

Salvamontiștii din Gorj au găsit-o, marți, 09 aprilie, pe femeia înecată într-un baraj de pe râul Olt în urmă cu aproximativ două săptămâni și au extras trupul neînsuflețit al acesteia din apă, potrivit Salvamont România.

„Persoana a fost găsită de colegii de la Salvamont Gorj. Imediat va începe procedura de extragere din mediul acvatic și ulterior victima va fi predată IML. Aceasta fost găsită în zona grătarelor hidrocentralei, la turbina nr. 2”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont România.

„În aceste zile, în localitatea Brezoi din județul Vâlcea se desfășoară lucrările Conferinței Naționale Salvamont România, acțiune la care sunt prezenți salvamontiști din toate cele 25 de județe cu zonă montană din țara noastră. Întrucât de aproape două săptămâni, într-unul din barajele de pe râul Olt din apropierea localității există o persoană înecată ce nu a fost găsită în urma tuturor căutărilor desfășurate, salvamontiștii au decis să răspundă apelului transmis de familie și să intervină astăzi pentru căutarea și recuperarea persoanei”, a mai transmis Salvamont.