Insula Iubirii – sezonul fenomen național. Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 14Foto© observatornews.ro

Insula Iubirii – sezonul fenomen național. Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

, 5 știri, 15 vizualizări

Cel de-al optulea sezon al reality show-ului Insula Iubirii a devenit un adevărat fenomen la nivelul întregii țari și nu numai, încă de la lansare, fiind singura emisiune tv care a depășit granițele tv-ului. Ca un adevărat trend setter, emisiunea de la Antena 1 a adus împreună sute de mii de români, în sute de terase din toată țara, fenomen atins în trecut doar de competițiile sportive. Insula Iubirii a depășit record după record, la nivelul tuturor categoriilor de audiență și s-a impus puternic în rândul publicului premium AB, cu studii superioare.

Conform Kantar Media, ultimul sezon Insula Iubirii, difuzat în perioada 15 iulie – 28 august 2024, a înregistrat un record la nivelul cotei de piață, încă de la lansarea produsului în România. Față de sezonul anterior, Insula Iubirii 8 a înregistrat o creștere de 37% a audienței și de 25% la nivelul cotei de piață, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani.

Totodată, sezonul 8 a atras cei mai mulți telespectatori din categoria Urban, studii superioare și grad social AB. Finala Insula Iubirii a înregistrat și ea un record la nivelul acestei categorii, telespectatori 21-54 AB, respectiv 32.6% share, în timp ce Pro TV, la nivelul aceluiași public, a atins 20.9% share.