Insula iubirii, sezon nou. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan a ajuns la sezonul cu numărul opt18Foto© romanialibera.ro

Insula iubirii, sezon nou. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan a ajuns la sezonul cu numărul opt

, 19 știri, 11 vizualizări

Un nou sezon Insula Iubirii este gata să ia startul, iar Radu Vâlcan anunță că este vorba despre unul incendiar, cu multe răsturnări de situație. Și de această dată, cinci cupluri curajoase au decis să își supună relația testului suprem din Thailanda. Ispitele își fac și ele treaba, iar prezentatorul emisiunii spune că telespectatorii vor avea parte de momente delicioase, dar și situații neașteptate.

Astăzi, 15 iulie, sezonul 8 Insula Iubirii o să aducă în fața telespectatorilor noi povești de iubire și noi ispite. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan va fi difuzată în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Noul sezon se anunță unul palpitant, intrigant, dar și mai dur, având în vedere că regulile s-au schimbat la Insula Iubirii. Înainte de marea premieră, Radu Vâlcan a făcut câteva dezvăluiri despre noul sezon și s-a declarat șocat de ce s-a întâmplat în Thailanda.

În această seară, de la ora 20:30, fanii Insula Iubirii se vor bucura de premiera unui nou sezon. Telespectatorii vor cunoaște concurenții, dar și noile ispite și vor avea parte de numeroase surprize. Cele cinci cupluri curajoase vor ajunge în Thailanda și vor porni în cel mai greu și dur test al fidelității. Rămâne de văzut dacă o să cadă în ispită sau nu.