Inter e Made in România ! Fotbaliștii lui Inter au petrecut pe ritmuri de manele după ce au câștigat scudetto7Foto© libertatea.ro

Inter e Made in România ! Fotbaliștii lui Inter au petrecut pe ritmuri de manele după ce au câștigat scudetto

, 8 știri, 17 vizualizări

Distracție în vestiarul celor de la Inter Milano! Echipa de fotbal a triumfat împotriva rivalilor din oraș cu un scor de 2-1, aducându-și astfel al 20-lea titlu de campioană în Serie A. Euforia victoriei a fost sărbătorită în vestiar, unde jucătorii au dansat pe ritmurile melodiei lui Ionuț Cercel.

Inter Milano a cucerit pentru a 20-a oară titlul de campioană în Serie A într-un mod cu totul memorabil pentru suporterii săi, învingând AC Milan, rivala din oraș, cu un scor de 2-1 pe San Siro. Echipa lui Simone Inzaghi a acumulat acum un avans de 17 puncte în fruntea clasamentului italian, având cinci meciuri rămase până la finalul sezonului, ceea ce o face practic de neînvins pentru AC Milan, care ocupă locul secund.

După triumful de pe teren, jucătorii de la Inter Milano au sărbătorit în stilul lor caracteristic, dansând și cântând pe acordurile manelelor. Melodia „Made în România” a răsunat în vestiar, înălțând spiritul echipei spre culmile victoriei. Adunați într-un cerc strâns, jucătorii s-au bucurat de câștigarea titlului cântând melodia virală de pe TikTok.