Interlopul Adrian Corduneanu a fost arestat preventiv, într-un dosar în care este cercetat pentru cămătărie3Foto© realitatea.net

Interlopul Adrian Corduneanu a fost arestat preventiv, într-un dosar în care este cercetat pentru cămătărie

, 5 știri, 166 vizualizări

Adrian „Beleaua” Corduneanu va fi condus în arestul preventiv, la cererea procurorilor ieșeni. În urmă cu 15 zile, bărbatul și soția lui au fost plasați sub control judiciar, fiind anchetați într-un dosar de cămătărie. Bărbatul s-ar fi prezentat la o secție de poliție din Vaslui de unde ar fi fost condus spre arestul IPJ Iași. Iată detaliile mai jos, în articol.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca Adrian „Beleaua” Corduneanu să fie plasat în arest preventiv. La data de 1 noiembrie 2022, interlopul și soția sa au fost plasați sub control judiciar, fiind anchetați într-un dosar de cămătărie. Potrivit informațiilor, bărbatul s-ar fi prezentat la o secție de poliție din Vaslui, de acolo urmând să fie transportat spre arestul IPJ Iași. Începând cu seara aceasta, Adrian „Beleaua” Corduneanu se va afla în arest preventiv. Pe de altă parte, soția sa a rămas sub control judiciar.

”În urma contestației formulate de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași, cu privire la măsura controlului judiciar dispusă față de doi inculpați de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Iași, instanța a dispus arestarea preventivă a unui inculpat și menținerea controlului judiciar față de cel de al doilea inculpat”, a transmis DIICOT în cursul serii de marți, 15 noiembrie.