Intră banii pe cardurile pentru alimente și mase calde. 2,4 milioane de români vor primi banii3Foto© romanialibera.ro

Intră banii pe cardurile pentru alimente și mase calde. 2,4 milioane de români vor primi banii

, 10 știri, 37 vizualizări

Ministrul Marcel Boloș a anunțat că din 15 iunie vor fi transferate 600 de milioane de lei către toți cei 2,4 milioane de beneficiari eligibili ai cardurilor pentru alimente și mese calde.

„În ceea ce privește cardurile educaționale pe care încărcăm cei 500 de lei pentru haine și rechizite: am încărcat și ultimele 50.000 de carduri unde eram restanți, astfel că peste 400.000 de copii vulnerabili din România au primit ajutorul în acest an școlar. Atenție, cardurile se încarcă o singură dată pe an. Am primit și mesaje de la beneficiari pentru care virasem deja ajutorul încă din toamnă. Aici aș mai puncta că vrem ca de anul viitor ajutorul să fie de 750 de lei”, a scris pe Facebook Marcel Boloș.

Acesta a precizat că cu voucherul de 2.000 lei oferit prin programul „Sprijin pentru nou-născuți” pot fi achiziționate produse precum: îmbrăcăminte, lenjerie, sac de dormit, scutece, produse pentru igienă (șampon, săpun, unguent), comprese sterile, termometru, lapte praf, dar nu pot fi achiziționate alimente.