Ioana Cosma și Mihai Mironică, dați afară de la Pro Arena. Ce motiv au invocat șefii trustului PRO8Foto© revistapresei.hotnews.ro

Ioana Cosma și Mihai Mironică, dați afară de la Pro Arena. Ce motiv au invocat șefii trustului PRO

, 8 știri, 74 vizualizări

Prima reacție a jurnaliștilor dați afară de ProTV, în frunte cu Mihai Mironică și Ioana Cosma. Emisiunea celor doi a fost scoasă din grilă, iar contractele lor au încetat. De asemenea, au fost date afară alte cinci persoane: producătorul emisiunii, Leo Badea, precum și Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. Totodată, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, și-a anunțat demisia în urma acestei decizii.

Leo Badea, producătorul emisiunii „Ora exactă în sport”, a avut o primă reacție și a ținut să lămrească lucrurile. „Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. Șapte persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară.

Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul. Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte.