Ion Tiriac, declaratie surprinzatoare in plin scandal al deciziilor de recalculare: Nu stiu ce pensie am, nu am intrebat niciodata3Foto© cancan.ro

Ion Tiriac, declaratie surprinzatoare in plin scandal al deciziilor de recalculare: Nu stiu ce pensie am, nu am intrebat niciodata

, 4 știri, 41 vizualizări

Începând cu 16 august 2024, Casa Națională de Pensii a început să trimită deciziile de recalculare. Toți pensionarii ar fi trebuit să primească deciziile până la finalul lunii, însă nu și Ion Țiriac deoarece el nu a avut un stagiu de cotizare contributiv mai mare de 25 de ani.

Întrebat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la Gazeta Sporturilor dacă a primit pensia recalculată, Ion Țiriac a spus că nu știe valoarea acesteia. De-a lungul timpului s-a speculat că are o pensie de 12.000 de lei lunar, datorită unei cariere sportive consistente și a faptului că a avut post în Ministerul de Interne.

„Domnule Țiriac, ați primit pensia recalculată. Aveți pensie, nu?”, l-a întrebat Ovidiu Ioanițoaia.

„Mi-e rușine să spun, mi-e rușine să spun! Scuzați-mă… asta nu este foarte meritoriu din partea mea. Nu am întrebat niciodată de pensie și nici nu știu ce pensie am. Nici nu știu cât am dreptul la pensie și așa mai departe. Adică nu am cerut niciodată. Nu știu! Nu știu…”, a declarat Ion Țiriac.