Ion Țiriac, scut pentru Halep: Înțeleg că Serena Williams a avut oscilații la medicamente nu o dată, nu de două ori, de 5 ori, de 7 ori3Foto© video.gsp.ro

Ion Țiriac, scut pentru Halep: Înțeleg că Serena Williams a avut oscilații la medicamente nu o dată, nu de două ori, de 5 ori, de 7 ori

, 4 știri, 62 vizualizări

Într-un mesaj postat la scurt timp după publicarea verdictului în cazul Simonei Halep, Serena Williams a scris pe Twitter: „8 e un număr mai bun”, iar acum Ion Țiriac a avut o remarcă acidă către fosta jucătoare, după ce a fost întrebat de părere are de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei și al Simonei Halep.

Omul de afaceri a făcut referire la derogările primite de Serena Williams din partea WADA. Lista a fost publicată în 2016 de hackerii ruși de la „Fancy Bears”, care au inclus-o pe Serena pe lista jucătoarelor care ar fi consumat substanțe interzise cu acordul Agenției Mondiale Anti-Doping.

„Pe Mouratoglou îl cunosc foarte puțin. Am fost o singură dată la el. Despre domnul Mouratoglou, antrenor de tenis, nu știu ce să spun. Dumnealui are o uzină acolo, face 50-60 de tineri în fiecare an.