Israelul anunță că a ucis un comandant Hamas din Jenin și alți doi membri cheie, în a treia zi a ofensivei sale din Cisiordania ocupată2Foto© antena3.ro

Israelul anunță că a ucis un comandant Hamas din Jenin și alți doi membri cheie, în a treia zi a ofensivei sale din Cisiordania ocupată

, 5 știri, 11 vizualizări

Armata israeliană a anunțat vineri eliminarea a trei membri Hamas, inclusiv un comandant de rang înalt, în a treia zi a ofensivei sale din Cisiordania ocupată. Printre cei uciși se numără Wissam Khazem, liderul Hamas în Jenin, care a fost neutralizat într-un schimb de focuri după ce a fost identificat într-un vehicul. În același incident, alți doi membri Hamas, Maysara Masharqa și Arafat Amer, au fost uciși în timp ce încercau să fugă. IDF a declarat că aceștia operau sub comanda lui Khazem și participau la atacuri armate împotriva comunităților israeliene, potrivit CNN.

Armata israeliană a declarat vineri că a ucis trei membri Hamas, inclusiv un comandant, în timpul celei de-a treia zile a ofensivei sale în Cisiordania ocupată.

Forțele de Apărare ale Israelului (IDF) au declarat vineri că l-au ucis pe Wissam Khazem, pe care l-au descris drept liderul Hamas în orașul Jenin, într-un schimb de focuri după ce acesta a fost identificat „într-un vehicul din zonă”. Armata a declarat că a găsit arme și bani în vehicul.