Iulia Albu și fostul soț, într-un nou conflict, după ce bărbatul a primit un diagnostic grav. De la ce a pornit totul4Foto© libertatea.ro

Iulia Albu și fostul soț, într-un nou conflict, după ce bărbatul a primit un diagnostic grav. De la ce a pornit totul

, 4 știri, 9 vizualizări

Foștii soți Iulia și Mihai Albu au ajuns din nou în centrul atenției publice, după ce și-au aruncat vorbe grele pe rețelele de socializare. Conflictul dintre cei doi a pornit de la declarațiile recente ale Iuliei Albu, care l-au supărat profund pe fostul soț, Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, aflat încă în perioada de recuperare după o operație de cancer de prostată.

Iulia Albu a deschis Cutia Pandorei când a declarat în presă că fiica lor, Mikaela, în vârstă de 14 ani, a aflat prea repede despre diagnosticul grav al tatălui său. Potrivit Iuliei, vestea a demoralizat-o pe Mikaela, care se pregătea să susțină examenul de capacitate. Această dezvăluire a fost picătura care a umplut paharul pentru Mihai Albu, care îi promisese fiicei sale că nu mai intră în conflicte publice cu mama ei, dar nu s-a putut abține și a răspuns pe pagina sa de socializare.

Replica Iuliei Albu nu s-a lăsat așteptată prea mult. Criticul de modă a mărturisit că fiica sa a fost extrem de afectată de situație și a subliniat că fostul său soț nu are nicio legătură cu părinții ei.