Iulia Vântur, primele imagini de la nunta prietenilor săi. Ce a transmis iubita lui Salman Khan4Foto© bzi.ro

Iulia Vântur, primele imagini de la nunta prietenilor săi. Ce a transmis iubita lui Salman Khan

, 4 știri, 22 vizualizări

Iulia Vântur nu ratează nicio ocazie în care să nu fie în centrul atenției! Fosta prezentatoare de la Pro TV se bucură de mult succes în mediul online, acolo unde este urmărită de milioane de oameni din toate colțurile lumii. Vedeta a luat parte, de curând, la o nuntă în India, unde a făcut furori. A purtat o ținută strălucitoare, la propriu și la figurat, și a întors toate privirile!

Iulia Vântur este stabilită de ani buni în India, iar în România mai vine doar în vacanță. Vedeta de televiziune și-a făcut mulți prieteni în țara iubitului ei, Salman Khan, și ia parte adesea la evenimente restrânse. Spre exemplu, recent, fosta prezentatoare de la Pro TV a mers la nunta unor prieteni din India și i-a cucerit pe toți. A întors toate privirile, pentru că a ales să poarte o ținută spectaculoasă.

Aceasta a purtat o rochie albastră, strălucitoare și la propriu, și la figurat. Românca i-a lăsat mască pe toți, încă de la începutul evenimentului. Comentariile de apreciere și de laudă au curs pe internet, după ce fosta moderatoare a publicat o serie de imagini de la nunta amicilor ei. Nu a lipsit nici mesajul emoționant, pe care a ținut să-l transmită tinerilor căsătoriți.