Iulian Dumitrescu, urmărit penal pentru mită, a vorbit pentru prima dată despre dosarul care îl vizează: „Campanie orchestrată”3Foto1Video© hotnews.ro

Iulian Dumitrescu, urmărit penal pentru mită, a vorbit pentru prima dată despre dosarul care îl vizează: „Campanie orchestrată”

, 4 știri, 28 vizualizări

„Evident că sunt emoționat, e un moment deosebit pentru mine astăzi, dragi prieteni, dragi colegi, e primul meu discurs după necazul de la 1 februarie. E destul de simplu, dar în același timp e și destul de complicat să vă spun câteva cuvinte. Toți oamenii au momente grele în viață. Și eu am avut un moment greu la februarie, dar oricum nu se compară cu momentele grele pe care le are orice familie atunci când vine vorba de sănătatea părinților, copiilor, soției sau fraților”, a spus Iulian Dumitrescu la evenimentul de lansare a candidaturilor PNL în Prahova, citat de news.ro.

Liberalul s-a mai referit la dosarul DNA folosind cuvintele „momentul greu pe care l-am avut”, fără a face însă nicio referire la acuzațiile formulate de procurori.

El a acuzat o „campanie mizerabilă pe presă orchestrată” împotriva sa și a spus că lupta politică în Prahova este cu „clanul Cosma”, făcând referire la familia fostului președinte PSD al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma.