iUmor, sezon nou. Anunțul Antena 1 despre data noii ediții4Foto© jurnalul.ro

iUmor, sezon nou. Anunțul Antena 1 despre data noii ediții

, 5 știri, 12 vizualizări

„Noul sezon aduce surprize și toate plăcute! Avem concurenți dintre cei mai talentați, care au venit tocmai din Japonia ori din Canada, doar ca să fie pe scena show-ului, invitați speciali care vin pentru prima dată în platoul iUmor, dar și o rubrică nouă, pe care abia aștept să o descoperiți!”, mărturisește Cosmin Natanticu.

Și în acest sezon, Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului și promit sesiuni zdravene de râs: ,,Este al treilea sezon al nostru în calitate de prezentatori și credeam că le-am văzut, deja, pe toate și că nimic nu ne mai poate surprinde. Greșit! iUmor nu se dezice, iar sezonul cu numărul 17 ne surprinde din nou!

Avem concurenți cu numere care mai de care mai inedite, astfel că se anunță un sezon cu multă diversitate, cu de toate, cum ne place nouă să-i spunem! Avem și schimbări ale regulamentului, astfel că regulile jocului nu vor mai fi aceleași, însă juriul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că, după trei ani în această formulă, chimia există, iar asta se simte și se vede.