Jador, jefuit de banii câștigați într-un an de zile! Hoții i-au clonat cardul și apoi au făcut cumpărături fără număr7Foto© money.ro

Jador, jefuit de banii câștigați într-un an de zile! Hoții i-au clonat cardul și apoi au făcut cumpărături fără număr

, 7 știri, 27 vizualizări

”Zece mii, două zeci de mii/ Pentru mine-s jucării/ Unde merg eu nu merg toți/ Acolo-s doar mafioți”, își cânta huzurul Jador până ca hoții să-l lase hoții fără bani.

Vedeta muzicii de petrece își plânge acum situația, nu în fața ”mafioților” pe care îi cântă ci în fața ofițerilor de poliție.

Solistul, pe numele său Remus Ionuț Dumitrache a depus plângere la secție deoarece a fost victima unui furt. Acesta pretinde că i s-a sustras de pe cardul bancar o sumă mare de bani și crede că i se trage de la ultimele comenzi online pe care le-a achitat electronic. Fostul concurent de la Survivor România, care riscă să rămână și fără numele de scenă (își dispută dreptul de folosință al titulaturii sub care a ajuns cunoscut, nume ce a fost înscris la OSIM de producătorul său muzical) este de părere că banca ce a emis cardul nu face nimic să-l ajute în recuperarea banilor.