Jean de la Craiova la Asia Express 2024. Cu cine va face echipă în etapa a cincea: „Eu sunt în vacanță, vreau să fiu turist în Malaezia”4Foto© observatornews.ro

Jean de la Craiova la Asia Express 2024. Cu cine va face echipă în etapa a cincea: „Eu sunt în vacanță, vreau să fiu turist în Malaezia”

, 5 știri, 0 vizualizări

Provocare grea pentru Nicolai și Sorin în aventura de la capătul lumii: ei vor fi nevoiți să rezolve misiunile de la începutul etapei a cincea și să facă autostopul cu încă un membru în echipă: Jean de la Craiova îi va însoți pe traseu, dornic să cunoască, însă, destinația în care a ajuns din cu totul altă perspectivă.

Artistul a călătorit tocmai până în Malaezia pentru… a fi turist, nu pentru a resimți presiunea vreunei întreceri. ”Eu sunt în vacanță, vreau să fiu turist în Malaezia și să mă simt fericit”, a declarat Jean. Cum se vor descurca cei doi concurenți în această situație telespectatorii vor descoperi diseară, de la ora 20:00.

Competiția nu va fi, însă, mai ușoară pentru celelalte perechi într-o țară aflată în plin Ramadan, perioada postului obligatoriu în calendarul Islamic. Regulile impuse în această lună sacră pentru musulmani fac cu atât mai interesant, dar și mai dificil traseul concurenților.

Eu sunt în vacanță, vreau să fiu turist în Malaezia și să mă simt fericit
Jean de la Craiova,
Jean de la Craiova la Asia Express 2024. Cu cine va face echipă în…