Jennifer Lopez, prima reacție publică la zvonurile privind divorțul de Ben Affleck4Foto© cancan.ro

Jennifer Lopez, prima reacție publică la zvonurile privind divorțul de Ben Affleck

, 4 știri, 39 vizualizări

Între Jennifer Lopez și Ben Affleck lucrurile nu merg deloc bine, iar lume a aflat deja aceste detalii, dar și zvonuri despre faptul că sunt la un pas de divorț. Până acum, nici artista, nici actorul nu au avut declarații publice cu privire la subiect. Cu ocazia unei conferințe de presă, organizată în Mexic, pentru lansarea celui mai nou film al acesteia, Atlas, un jurnalist și-a făcut curaj să deschidă subiectul. Reporterul a întrebat direct care este adevărul despre relația ei cu Ben Affleck la acest moment. Jennifer Lopez a avut o reacție cu totul neașteptată la aceste întrebări.

„Poți mai mult de atât!”, i-a transmis Jennifer jurnalistului respectiv, cu zâmbetul pe buze.

În contextul zvonurilor despre tensiunile din căsnicia sa cu Ben Affleck, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a defilat pe covorul roșu la premiera filmului de acțiune și științifico-fantastic distribuit de Netflix, la Egyptian Theatre din Hollywood. Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, nu a fost prezent la eveniment, fiind ocupat cu filmările pentru continuarea peliculei „The Accountant 2”.În acest tip, publicația de cancan PageSix scrie că Ben Affleck e pregătit de divorț.

„Dacă ar exista o metodă să divorțeze pe motiv de nebunie temporară, ar face-o. El simte că ultimii doi ani au fost doar un coșmar viu, iar acum și-a venit în simțuri și înțelege că nu există vreo cale ca această căsnicie să meargă”, a declarat o sursă apropiată lui Ben Affleck pentru publicația menționată.