Joe Biden discută, duminică, cu familia despre viitorul său politic după dezbaterea dezastruoasă4Foto© realitatea.net

Joe Biden discută, duminică, cu familia despre viitorul său politic după dezbaterea dezastruoasă

, 8 știri, 29 vizualizări

Joe Biden și Prima doamnă Jill Biden se vor afla duminică la Camp David, unde președintele a petrecut cele șase zile dinaintea dezbaterii televizate de joi împotriva fostului președinte republican Donald Trump (2017-2021), care va fi candidatul Partidului Republican la alegerile din noiembrie.

Prestația lui Joe Biden la dezbaterea televizată, cu o voce răgușită, aproape stinsă, străduindu-se să-și încheie frazele, a stârnit îngrijorări în cadrul partidului său cu privire la capacitatea sa de a-l învinge pe Trump și de a guverna încă patru ani, din cauza vârstei sale, 81 de ani, ceea ce îl face cel mai în vârstă președinte din istoria SUA.

Una dintre sursele citate de NBC a afirmat că reuniunea de la Camp David, unde Biden intenționează să se întâlnească cu unii dintre nepoții săi, nu va fi o adunare oficială de familie pentru a discuta despre viitorul său politic. "Este de așteptat că o discuție despre campanie să fie informală sau secundară", a declarat sursa pentru NBC. "Nimeni nu se va așeza pentru o discuție formală sau hotărâtoare", a adăugat aceasta.