Judecătoria Mangalia a respins cererea lui Vlad Pascu de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu8Foto© libertatea.ro

Judecătoria Mangalia a respins cererea lui Vlad Pascu de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu

, 9 știri, 8 vizualizări

Judecătoria Mangalia a respins marți, 9 iulie, o nouă cerere a lui Vlad Pascu de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, a relatat Agerpres.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

„Judecătoria Mangalia respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului. Obligă inculpatul Pascu Matei Vlad la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 100 lei”, au transmis judecătorii.

Vlad Pascu este în arest preventiv din 20 august 2023, la o zi după ce a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri lângă stațiunea 2 Mai, județul Constanța, și i-a omorât pe doi dintre ei, conducând drogat. El a părăsit apoi locul accidentului.