Julio Iglesias, reținut pe aeroportul din Republica Dominicană12Foto© puterea.ro

Julio Iglesias, reținut pe aeroportul din Republica Dominicană

, 14 știri, 32 vizualizări

Ceea ce trebuia să fie o călătorie liniștită s-a transformat într-una agitată pentru Julio Iglesias, care a fost reținut timp de mai multe ore, în timpul unei escale pe un aeroport din Republica Dominicană. Julio Iglesias care venea din Bahamas și se îndrepta către Punta Cana, a reușit să atragă atenția autorităților prin intermediul bagajului pe care-l avea. În urma controlului, autoritățile au descoperit că artistul avea în valiză peste 40 de kilograme de alimente, lucru interzis în Republica Dominicană.

În urma acestui gest, artistul a fost reținut timp de mai multe ore. Însă, după intervenția ministrului Culturii din Republica Dominicană și chiar a biroului președintelui, cântărețul Julio Iglesias a fost eliberat.

I-au fost înapoiate și cele peste 40 de kilograme de alimente pe care le avea în bagaje, respectiv carne, fructe și legume.  Conținutul bagajului nu i-a surpins deloc pe fanii artistului. Se pare că acesta este cunoscut pentru faptul că obișnuiește să ia cu el în călătoriile sale cantități mari de mâncare.