Kamala Harris are și susținerea lui Barack Obama în cursa pentru Casa Albă împotriva lui Donald Trump5Foto© observatornews.ro

Kamala Harris are și susținerea lui Barack Obama în cursa pentru Casa Albă împotriva lui Donald Trump

, 8 știri, 25 vizualizări

Fostul președinte și fosta primă doamnă a SUA, Barack și Michelle Obama, au transmis într-o declarație comună, publicată vineri, că Kamala Harris are "viziunea, caracterul și forța de care este nevoie în acest moment critic".

"La începutul acestei săptămâni, eu și Michelle am sunat-o pe prietena noastră Kamala Harris. I-am spus că noi credem că va deveni un președinte fantastic al Statelor Unite și că are întregul nostru sprijin. În acest moment critic pentru țara noastră, vom face tot ce putem pentru a ne asigura că ea va câștiga în noiembrie. Sperăm să ni te alături" a transmis Obama pe platforma X.

CNN și POLITICO au dezvăluit pe 25 iulie că Barack Obama își va anunța în curând public sprijinul politic față de Kamala Harris. Potrivit surselor citate, susținerea față de Kamala Harris va merge dincolo de un simplu anunț, Obama urmând cel mai probabil să fie implicat într-o anumită formă în campania electorală.