Karina Pavăl anunță prima investiție internațională a Pavăl Holding2Foto© wall-street.ro

Karina Pavăl anunță prima investiție internațională a Pavăl Holding

, 4 știri, 101 vizualizări

♦ În turismul românesc investițiile de asemenea anvergură sunt rare, singurul antreprenor român care a alocat în ultimii ani un astfel de buget în turismul local fiind George Copos.

Frații Pavăl, proprietarii Dede­man, prin compania Pavăl Holding, au făcut primul pas în afara țării prin achi­ziția hotelului Gardone, de pe malul lacului italian Garda, în care vor investi ulterior 45 milioane euro. Aceasta este prima achiziție în afara țării a fraților Pavăl, intrând astfel și pe un nou seg­ment, cel hotelier. În România, investiții de o ase­menea anvergură în sectorul hotelier sunt rare. Grupul Pavăl Hol­ding nu a răspuns la solicitarea ZF legată de această decizie de a investi în industria ospitalității din Italia.

În piață sunt însă informații că Pavăl Holding s-ar fi uitat să cumpere și un hotel din București. Pe lista posi­bi­lelor ținte de achiziție s-ar fi aflat și hote­lul de cinci stele JW Marriott, asta în cazul în care proprietarii ac­tuali, grupul austriac Strabag, ar fi dorit să vândă.