Klaus Iohannis, invitat la Alba Iulia15Foto1Video© cotidianul.ro

Klaus Iohannis, invitat la Alba Iulia

, 35 știri, 19 vizualizări

Klaus Iohannis, invitat la Alba Iulia. AUR îl invită pe președinte la evenimentele dedicate Zilei Naționale, pentru a constata la fața locului cât de dorit mai este de români în funcția prezidențială, transmite formațiunea, într-un comunicat oficial.

”Dacă vrea să fie președintele tuturor românilor, și nu doar al PNL, Klaus Iohannis este așteptat pe 1 decembrie, la ora 08:00, în fața gării din Alba Iulia, la marșul studenților basarabeni, sau oricând îi va permite programul liber între două partide de golf, pentru a marca Ziua Națională. Acesta va fi și un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR, potrivit unui comunicat oficial al formațiunii.

”Îl invităm pe președintele <<statului eșuat>> să vină în fața românilor și să participe alături de ei la evenimentele prilejuite de Ziua Națională. Cu această ocazie, poate va explica mai bine la ce anume s-a referit atunci când a declarat că statul a eșuat și cum ar vedea el renăscând din propria cenușă o țară al cărei lider a pus un asemenea diagnostic. De asemenea, suntem convinși că românii vor ști să aprecieze intimidările, amenințările și constrângerile la care au fost supuși în ultima vreme și că îi vor mulțumi pe măsură”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.