Klaus Iohannis l-a decorat pe Aurelian Badulescu cu Ordinul National ,,Pentru Merit in grad de Cavaler3Foto© euractiv.ro

Klaus Iohannis l-a decorat pe Aurelian Badulescu cu Ordinul National ,,Pentru Merit in grad de Cavaler

, 6 știri, 10 vizualizări

Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Bucureștiului între 2016 și 2020, a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler. În prezent, el ocupă funcția de consilier de conturi la Curtea de Conturi a României.

În perioada mandatului său de viceprimar, în timpul administrației Gabrielei Firea din partea PSD, Bădulescu a devenit cunoscut pentru comportamentul agresiv, atât verbal cât și fizic, îndreptat împotriva consilierilor din opoziție și chiar a unor colegi din propriul partid, conform Buletin de București.

Decorația primită de Bădulescu a fost acordată cu ocazia aniversării a 160 de ani de la înființarea Curții de Conturi. Alături de el, au fost distinși și alți membri din conducerea instituției, printre care Mihai Busuioc, președintele Curții de Conturi, și vicepreședinții Lucian Heiuș, Ion Mocioalcă, Lucian Vlădescu, Camelia Pricopie și Florin Tunaru.

Una dintre scârnăviile cele mai abjecte
Klaus Iohannis,
Cristian Tudor Popescu, despre Aurelian Bădulescu, decorat de Klaus…