La un pas de tragedie, în Galați. Un șofer a intrat pe contrasens încercând să filmeze un porc care traversa strada3Foto© realitatea.net

La un pas de tragedie, în Galați. Un șofer a intrat pe contrasens încercând să filmeze un porc care traversa strada

, 4 știri, 147 vizualizări

Arhiepiscopul turnător Teodosie ori minte cu nerușinare, ori e printre cei mai proști oameni din România. Omul chiar și-a făcut o misiune din lupta împotriva vaccinării. E un jet de mizerie individul, spune că nimeni nu-și asumă vaccinurile, că au atâtea și atâtea urmări negative, că Uniunea Europeană „a anunțat că vaccinul va înceta“. Asta a zis borhotul cu barbă, fiind preluat, bineînțeles, de mulți în ideea că are și arhiepiscopul o „părere“ despre pandemie și ea trebuie respectată. Cum poți să respecți urdoarea securistă?

Mă rog, CTP l-a citit bine de tot, deși dintr-o mare neînțelegere.

Comentând rahatul debitat de mizeria bărboasă, CTP spune: „Întâi aș vrea să fac o precizare: n-o să folosesc o expresie, dar întotdeauna m-a nedumerit expresia asta în limba română, care nu se găsește în alte limbi: minte ca un porc! Nu o folosesc acum, dar fac o analiză filologică, e o paranteză, am o nedumerire: de ce minte porcul, domnule? Cum adică «minte ca un porc»?

Dacă vrem să luăm un animal care să se potrivească cât de cât: minte ca o vulpe, că vulpea poate să înșele, nu? Este un simbol al vicleniei. Punem «minte ca o vulpe». Sau «minte ca o cioară». Ciorile sunt extrem de inteligente, printre cele mai inteligente animale, care pot să te păcălească foarte ușor. Dar de ce «minte ca un porc»? Ați văzut vreun porc înșelând pe cineva cu ceva?