Lanț uman format pentru salvarea unei fete în pericol de înec pe râul Someș4Foto© observatornews.ro

Lanț uman format pentru salvarea unei fete în pericol de înec pe râul Someș

, 6 știri, 72 vizualizări

Pompierii din Satu Mare s-au mobilizat, joi după-amiază, pentru salvarea unei adolescente din apele râului Someș. Echipajele de intervenție de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, alături de polițiști și jandarmi, au format un lanț uman pentru scoaterea fetei din apă. Un martor, care a sunat de altfel la 112 pentru a anunța că fata se află în dificultate, a afirmat că tânăra a sărit de pe pod.

Incidentul a avut loc joi după-amiază, în municipiul Satu Mare, relatează News.ro.

„Detașamentul de pompieri Satu Mare a intervenit astăzi, în jurul orei 15.30, la salvarea unei persoane de sex feminin cu vârsta de aproximativ 16 ani, care se afla blocată în apele râului Someș, la o distanță de aproximativ 300 de metri de la podul Golescu.

De urgență s-a deplasat un echipaj format dintr-un ofițer, opt subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă respectiv cu barca pneumatică. Victima aflată în apropierea malului a fost scoasă din apă, formându-se un lanț uman între echipajele prezente. La salvarea acesteia au participat pompierii, poliția, precum și jandarmii”, informează ISU Satu Mare.