Lanțul românesc de magazine de bijuterii de lux Teilor inaugurează al patrulea magazin din Bulgaria, în Plovdiv© wall-street.ro

Lanțul românesc de magazine de bijuterii de lux Teilor inaugurează al patrulea magazin din Bulgaria, în Plovdiv

, 4 știri, 11 vizualizări

”Teilor, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea EuropeiEuropeiEuropei Centrale și de Est, a deschis al patrulea magazin fizic în Bulgaria, într-un nou oraș – Plovdiv, după cele trei din Sofia. Noua deschidere marchează cel de-al cinsprezecilea magazin al brandului pe plan internațional”, anunță compania.

În prezent, rețeaua Teilor din Bulgaria, prima piață externă pentru companie, cuprinde patru magazine, dintre care trei se află în Sofia și unul în Plovdiv. Cu noul magazin din Bulgaria, primul deschis de companie în 2023, compania ajunge la 65 de magazine fizice în România, Polonia, Bulgaria, Ungaria și Cehia.

„În 2023, ne dorim să ne consolidăm prezența în piețele internaționale în care activăm. Deschiderea noului magazin din Plovdiv marchează un nou pas al expansiunii în Bulgaria, prima graniță pe care Teilor a trecut-o în afara României. Noutatea constă în faptul că este și primul magazin pe care îl deschidem în afara Sofiei, unde suntem deja prezenți în trei centre comerciale importante”, a declarat Willy Dicu, CEO Teilor.