Larisa Iordache a dezvăluit pe ce cheltuie cei 14.000 de lei încasați ca rentă viageră: Plăcerile sufletului meu!5Foto© hotnews.ro

Larisa Iordache a dezvăluit pe ce cheltuie cei 14.000 de lei încasați ca rentă viageră: Plăcerile sufletului meu!

, 5 știri, 5 vizualizări

Fosta campioană a României la gimnastică primește de la stat 14.000 de lei după retragerea din sport, în urmă cu un an. Larisa Iordache nu s-a îndepărtat însă de gimnastică, iar în prezent este antrenor la CS Dinamo, unde speră să creeze o nouă generație de aur în gimnastica românească.

„Renta viageră o cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de 3 ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur și așa cheltui eu banii”, a declarat Larisa Iordache potrivit Fanatik.

Totodată, Larisa a dezvăluit că s-a despărțit recent de iubitul cu care era într-o relație de doi ani. Tânăra a spus care au fost motivele din spatele deciziei luate, dar și ce își dorește de la viitoarea relație.